Site icon GARUDA

Co použít na obalování řízků: zkušení kuchaři jmenovali 3 nečekané možnosti

Photo 2022 12 22 20 28 36.jpg

Otázka pečení řízků je vždy relevantní, protože se jedná o důležitou fázi při práci s pokrmem.

Některé ženy v domácnosti odmítají chléb úplně, ale v tomto případě může být masný výrobek suchý a tvrdý.

Nejčastěji volba padá na standardní krekry – zakoupené nebo domácí. Ale můžete experimentovat s jinými produkty.

Jaké 3 možnosti můžete bezpečně zvážit?

Bramborové hranolky

Ano, tuto možnost nelze nazvat užitečnou, ale takové kotlety vás jednoduše ohromí svou kvalitou a chutí. Chcete-li to provést, čipy jakékoli chuti budou muset být trochu nasekány.

Foto: © Belnovosti

Poté řízky opečeme a přistoupíme k obvyklému smažení. Vzhledem k tomu, že existuje velký výběr žetonů, můžete dosáhnout velmi zajímavých kombinací.

Krupice

Pro mnoho žen v domácnosti se tato možnost již stala hlavní, protože krupice funguje dobře jako obalování. Kotlety jsou krásné a chutnají velmi dobře.

Kukuřičná mouka

Pokud jste tento druh mouky ještě nezkoušeli, měli byste tak učinit. Má dobrý vkus, ale její hlavní „zásluhou“ ani to není.

Díky tomuto posypu je barva úžasně zlatavá.

Exit mobile version