Otázka pečení řízků je vždy relevantní, protože se jedná o důležitou fázi při práci s pokrmem.
Některé ženy v domácnosti odmítají chléb úplně, ale v tomto případě může být masný výrobek suchý a tvrdý.
Nejčastěji volba padá na standardní krekry – zakoupené nebo domácí. Ale můžete experimentovat s jinými produkty.
Jaké 3 možnosti můžete bezpečně zvážit?
Bramborové hranolky
Ano, tuto možnost nelze nazvat užitečnou, ale takové kotlety vás jednoduše ohromí svou kvalitou a chutí. Chcete-li to provést, čipy jakékoli chuti budou muset být trochu nasekány.
Poté řízky opečeme a přistoupíme k obvyklému smažení. Vzhledem k tomu, že existuje velký výběr žetonů, můžete dosáhnout velmi zajímavých kombinací.
Krupice
Pro mnoho žen v domácnosti se tato možnost již stala hlavní, protože krupice funguje dobře jako obalování. Kotlety jsou krásné a chutnají velmi dobře.
Kukuřičná mouka
Pokud jste tento druh mouky ještě nezkoušeli, měli byste tak učinit. Má dobrý vkus, ale její hlavní „zásluhou“ ani to není.
Díky tomuto posypu je barva úžasně zlatavá.