Minimální nebo žádná fyzická aktivita vede k problémům.
Faktem je, že není vynaloženo dostatečné množství energie, což znamená, že se zvyšuje riziko usazování lipidů na stěnách cév.
Výsledkem je, že člověk čelí vážným následkům, například infarktu nebo mrtvici.
Situace se zhoršuje, pokud vaše strava obsahuje hodně nezdravého jídla.
Kardioložka Nana Pogosová pro web healthy-food.rf vysvětlila, co je nejlepší odstranit z jídelníčku, aby se zachovalo zdraví cév a předešlo se nebezpečným následkům.
Jak poznamenal lékař, je nutné snížit množství cukru, soli a tučných jídel.
Ohledně posledního bodu mluvíme nejen o rychlém občerstvení, uzeninách, převařeném jídle, ale také o vysoce kalorických olejích, které lze do jídelníčku přidávat jen v minimálním množství.
Pokud osoba již má nemoci, měla by být strava zvolena společně s ošetřujícím lékařem.