3 chyby při výrobě okurky: Tyto 3 ingredience nepřidávejte

Ogurzi 0.jpg Užitečné rady

Mnoho hospodyněk ví, že nejchutnější nakládané okurky jsou silné a křupavé ovoce.

Bohužel existuje určitá kategorie ingrediencí, které se k přípravě tohoto nádherného pokrmu nejlépe nepoužívají.

Například je lepší nepřidávat exotické druhy soli, včetně jodizované a mořské soli – je lepší vzít stolní nebo kamennou sůl.

Také se nedoporučuje používat kyselinu octovou, ale pokud dáváte přednost této složce, je důležité pečlivě sledovat dávkování.

okurky
Foto: © Belnovosti

Jaké ingredience je nejlepší nepřidávat do zavařovací sklenice, když děláte okurky?

Nedoporučuje se přidávat:

  1. Listy dubu, křenu, rybízu nebo jiných rostlin. Je důležité pochopit, že tyto listy mají určitý soubor vlastností.
  2. Cibule. Může být přidán pouze v případě, že existuje určitá odrůda – ne každá možnost je vhodná. Je lepší vybrat cibule, které jsou určeny pro zimní skladování.
  3. Česnek. To může způsobit, že okurka bude zakalená a vodnatá. Pokud máte rádi česnek, nepřidávejte více než čtyři stroužky na 3litrovou sklenici.
multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA