Během procesu vaření musí ženy v domácnosti provádět mnoho různých manipulací.
Jedním z těchto povinných postupů je loupání stroužků česneku od slupek, které k nim těsně přiléhají.
A kromě vydatné zeleniny je v kuchyni spousta všeho, co si musíte každou chvíli osahat – to je uzená makrela, cibule a některé druhy sýrů… mohla bych pokračovat dlouho.
Ale česnek je z celého tohoto dlouhého seznamu možná nejvíce „zapáchající“.
Ale i s takovým přetrvávajícím zápachem si poradí produkt, o kterém vám chceme říct.
Pozoruhodné je, že vás to nebude stát ani korunu, protože je to v podstatě odpad.
Nepleťme se do toho – mluvíme o nejobyčejnější kávové sedlině.
Ukazuje se, že pokud si s ním promnete ruce, snadno se zbavíte jakéhokoli zápachu. Proto byste kávu neměli vyhazovat. Místo toho ji osušte a uložte do krabice vedle dřezu.