7 důsledků úplného vzdání se sýra

1612254036 Na Balgarskiia Pazar 3 Vida Sirene I 2 359.jpg Všechny novinky

Některé sýry mají vysoký obsah kalorií, sodíku a tuku, což podle výzkumu může ovlivnit riziko diabetu 2. typu, srdečního selhání, ischemické choroby srdeční, hypertenze, mrtvice a dalších onemocnění.

Kromě toho jsou milovníci produktu náchylní ke zvýšené produkci inzulínu, což ovlivňuje vzhled kožního mazu a akné.

8 jednoduchých způsobů, jak kontrolovat krevní tlak

Podle ETNT lze příjem sodíku snížit tím, že se vyhneme feta a tvrdým variantám produktu a nahradíme plnotučné mléko nízkotučným. Kromě toho se má za to, že vyloučení mléčných výrobků ze stravy může pozitivně ovlivnit tón a strukturu pokožky, stejně jako hladinu „špatného“ cholesterolu, což je způsobeno vysokým obsahem nasycených tuků v nich. Zvyšují riziko rozvoje kardiovaskulárních onemocnění.

Kromě toho může být sýr podle lékařů také viníkem častých bolestí hlavy kvůli obsahu tyraminu, aminokyseliny často se vyskytující ve vegetaci a spojované se vznikem migrén. Dalším důvodem pro odmítnutí produktu jsou poruchy trávení a nadýmání. Mnoho lidí může být prostě alergičtí nebo jim chybí enzymy na štěpení mléčného cukru.

Roky výzkumu prokázaly: I malá konzumace červeného masa nás předčasně zabije

Podle odborníků může úplné odmítnutí sýra vést k 7 pozitivním důsledkům:

– Zlepšení vzhledu pleti.

– Snižte problémy s nadýmáním.

– Snížení frekvence migrén a bolestí hlavy.

– Snižte hladinu cholesterolu a riziko srdečních onemocnění.

– Hubnout.

– Snížení rizika rakoviny.

– Snížení zánětu v těle./Zdrave.to

Dejte like zdrave.to i na Facebooku, kde najdete mnohem více užitečného a zajímavého čtení!

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA