Domácí léky na pálení žáhy

1701092578 C3a87fb93334a0f1692d00a9ad1bba0c681baf40.jpeg Všechny novinky

Změna způsobu stravování na podzim a na jaře (přechod na konzervovanou a nakládanou zeleninu, resp. na čerstvou zeleninu) je často příčinou vzniku žaludeční kyseliny a refluxu – vzestupu obsahu žaludku jícnem, doprovázeného pálením, bolest a hořkou chuť v ústech.

Svůj žaludek můžete uklidnit některými jednoduchými domácími prostředky, píše Trud.

Jablečný ocet

Rozpusťte 2 lžíce jablečného octa v 1 lžičce vody a vypijte.

To jsou potraviny, které můžeme jíst každý den a být zdraví

Zrzavý

Žvýkejte malý kousek zázvoru. Pokud je na vás příliš pálivá, vložte ji do vroucí vody a odvar vypijte.

Anýz

Rozžvýkejte pár semínek fenyklu nebo je uvařte ve vodě a nechte přes noc odležet. Následující den lektvar vypijte.

/zdrave.to

Dejte like zdrave.to i na Facebooku, kde najdete mnohem více užitečného a zajímavého čtení!

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA