Máte chuť na něco dobrého, ale nemáte čas vařit? Doporučujeme připravit tyto aromatické brambory rustikálním způsobem. Pokrm je velmi chutný a hlavně – je hotový za 30 minut!

Recept jsme se dozvěděli od naší čtenářky. Zde je to, co nám napsala:

„Nikdy by mě nenapadlo, že jednoho dne požádám svou tchyni, aby mi řekla, jak uvařit brambory na venkovský způsob. Ale jídlo je tak chutné, že to stálo za to! S kůrkou zvenčí a neuvěřitelně měkkým na povrchu.“ uvnitř… Ruka doslova sama sahá pro víc.

Velká chyba: Všichni smažíme hranolky natvrdo

Recept jsme probrali přímo u stolu. Sdílím, co jsem slyšel:

Hlavním tajemstvím vaření takových brambor je, že se musí nejprve lehce uvařit. Díky tomu je zvládnete upéct tak, že každý plátek pokryje křupavá kůrčička. Brambora však zůstane uvnitř měkká.

A něco velmi důležitého – toto jídlo zůstává stejně chutné i po vychladnutí – něco, co se zdaleka nestává vždy, když jíte brambory!“ poznamenává.

Recept na přípravu těchto neodolatelně lahodných brambor ve venkovském stylu najdete na jenata.blitz.bg.