Domácí jídlo je zpravidla vždy žádanější než jídlo koupené v obchodě nebo dokonce to podávané v restauracích. Takové jídlo vyzařuje teplo, péči a pohodlí.

Ale ne vždy nám moderní rytmus života umožňuje trávit hodiny v kuchyni. Máme toho tolik na práci, že jídlo často ustupuje, takže jíme, co můžeme.

Pokud se vám to často stává a zároveň chcete do svého jídelníčku zařadit domácí pokrmy, podívejte se blíže na recept na líné chačapuri na pánvi, které od jenata.blitz.bg nyní představí.

Pro začátek začneme tím, co je tento zázrak zvaný chačapuri. Je to gruzínský národní pokrm z těsta, připomínající sýr pita. Připravuje se zavřené nebo polootevřené… v podstatě jako naše purlenki.

Příprava tohoto jídla nezabere více než 10 minut, ale vy a vaše rodina si budete olizovat prsty, jakmile ho ochutnáte.

Vězte, že líné chačapuri bude ideální variantou pro zpestření vaší snídaně. A bonusem je, že khachapuri lze jíst samostatně, nebo jako doplněk k hlavnímu jídlu nebo ke svačině.

Ale přečtěte si více informací o tom, jak vařit khachapuri na pánvi na jenata.blitz.bg