Nejchutnější buchty své doby – vzpomeňte si na chuť dětství

0927242001635418859 2110242 1920x1080.webp Všechny novinky

Není snad dítě, které by nezkusilo babiččiny buchty s moučkovým cukrem. Přečtěte si, jak je vyrobit.

Jaké jsou nezbytné produkty pro nejchutnější zátoky té doby:

· 2 vejce

· ½ kbelíku jogurtu

· 1 lžička – jedlá soda

· 1 polévková lžíce – cukr

· 1 lžička – hladina – sůl

· 1 a ½ lžičky mouky

· 1 vanilka

Špenát s rýží v troubě: Velmi snadný recept

Vaření nejchutnějších buchet všech dob:

1. Sodu bikarbonu uhaste kapkami octa a přidejte do jogurtu. Je to zmatené.

K tomu se přidávají předem rozšlehaná vejce s cukrem a solí, vanilka.

Do takto vyšlehané směsi přidáme trochu mouky a promícháme vařečkou. Měli byste získat hladkou směs.

Na vhodnou pánev dejte slunečnicový olej (aby dobře pokrýval dno – 1 cm) a až se rozehřeje, začněte vhodnou lžící nabírat směs a nalévat do rozpáleného oleje. Začnou rychle bobtnat a vy je hlídáte, aby se nespálily. Otočíte je také na druhou stranu.

Měly by mít zlatou barvu.

Každý hotový bochánek položte na papírové ubrousky, aby se odmastil.

Poté je položte na vhodný talíř a posypte moučkovým cukrem.

A nezapomeňte do jejich přípravy přidat špetku lásky, která buchtám dodá neuvěřitelnou chuť!

Užívat si!

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA