Plněné brambory se slaninou, smetanou a kysaným zelím: Skvělý návrh

0132322001645183225 2108042 1920x1080.webp Všechny novinky

Vyzkoušejte tento recept na lahodné plněné brambory. Tento návrh je originální a osloví hosty a přátele. Jsou jednoduché a rychlé na přípravu a do náplně můžete zařadit sezónní kysané zelí. Pokračujte ve čtení, abyste zjistili, jaké další produkty potřebujete.

Potřebné produkty:

  • 4 brambory
  • 250 g kysaného zelí
  • 1 cibule
  • 1 pomeranč
  • 50 g slaniny
  • 100 g sýra
  • 100 ml. Smetana na vaření
  • 2 polévkové lžíce. olej
  • 1 polévková lžíce. kmín
  • Pepř
  • Sůl

Kuře na zelí: HIT letošní zimy

Způsob přípravy:

Prvním krokem receptu je nakrájet cibuli nadrobno a zpěnit ji na rozpáleném oleji. Poté přidáme nakrájené zelí a přelijeme vymačkanou pomerančovou šťávou. Směs necháme asi 30 minut provařit.

Čerstvé brambory se očistí a uvaří. Poté je scedíme a nakrájíme na poloviny. Jsou vydlabané.

Dušené zelí smícháme s trochou nakrájeného sýra, černým pepřem a solí podle chuti. Brambory se naplní směsí. Navrch poklaďte nadrobno nakrájenou slaninou a rozdrobeným sýrem.

Brambory zalijeme smetanou na vaření a posypeme solí a pepřem. Pečeme půl hodiny v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

Dobrou chuť!

Podívejte se na všechny nejnovější zprávy z Actualno.com

Více z RECEPTU:

Jak dlouho se šneci vaří, aby byli velmi měkcí a chutná

Z jaké části prasete jsou vepřové vločky?

Recept na pravý guláš – pociťte maďarské pokušení

Lahodné perníčky

Koření, díky kterému je dušená fazole a zelí chutnější než kdy jindy

Jak nepřekročit konstrukci polévky?

3 koření, díky kterým jsou fazole na Štědrý večer chutnější než kdy jindy

Které cukrářské koření se dává do oshavy na Štědrý večer, aby bylo tak chutné

Brambory do polévky takto připravují jen zkušení kuchaři

Čím je známá klasická rolka Stephanie?

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA