Plody vhodné v létě proti krevním sraženinám

1641975697 Shutterstock 1484394665.jpg Všechny novinky

Krevní sraženiny mohou vést k nebezpečným komplikacím. Dr. Suni Patel z Dish Dash Deets sdílí, jak minimalizovat riziko jejich tvorby.

Abyste snížili riziko krevních sraženin, zařaďte do jídelníčku lesní plody, česnek, kurkumu, ryby a hořkou čokoládu,“ poradil lékař.

Ryby snižují riziko krevních sraženin

Na letní období se podle něj velmi hodí borůvky, jahody, maliny. Jsou bohaté na antokyany, které mohou zabránit tvorbě gelovitých sraženin.

Můžete také zkusit přidat kurkumu a česnek do svého jídelníčku, píše Daily Express./Zdrave.to

Dejte like zdrave.to i na Facebooku, kde najdete mnohem více užitečného a zajímavého čtení!

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA