Top 10 nejchutnějších zimních jídel, která vás zahřejí

0184802001603111484 2108817 1920x1080.webp Všechny novinky

1. Zelná polévka s pórkem

Recept

Potřebné produkty:

· 1 pórková cibule

· 500 ml – zelná polévka

· 500 ml – voda

Olivový olej – 3,4 lžíce.

· Nudle – 1 hrst

· Špetka pikantního

· Černý pepř podle chuti

Konstrukce

· 2 žloutky

· 1 polévková lžíce – ocet

· 1 polévková lžíce – voda

Příprava:

Zelný vývar a vodu nalijte do vhodného hrnce. Olivový olej se nalije.

Pórek nakrájíme na malé kousky a přidáme k tekutině.

Přiveďte k varu na mírném ohni.

Přidejte nudle a koření. Vařte dalších 10 minut.

Připravíte budovu. Do hluboké misky dejte dva žloutky, ocet a vodu. Důkladně promíchejte.

Poté z horké polévky odeberete naběračku a za stálého míchání ji pomalu přidáváte do směsi. Uděláte to 3,4krát. Poté celou strukturu opatrně vraťte do polévky za míchání druhou rukou.

Získá se lahodná zelná polévka. Zahřeje vás v chladných zimních dnech.

Užívat si!

Zralý BOB v hrnci: Skvělý návrh

2. Fazolová polévka

Není nic lepšího než fazolová polévka.

Potřebné produkty:

· 500 g – fazole (večer předem namočené)

· Sůl podle chuti

· Cibule – 2 hlavy

· Mrkev – 1 kus

Pepř – 1 kus

· Jojen

· Rostlinný olej

Způsob přípravy:

Večer namočené fazole dobře promyjeme studenou vodou a dáme do vhodného hrnce na mírném ohni povařit.

Během této doby se zelenina nakrájí – cibule, mrkev a pepř.

Důležitá rada! Sleduješ fazole. Když získá jantarovou barvu, přidejte všechnu nakrájenou zeleninu. Rozdíl najdete v jeho chuti!

Zalijete troškou rostlinného oleje a necháte, dokud nezměkne a nezbělá.

Petrželku nasekejte nahrubo a přidejte ji k ní.

Horká fazole za zimního večera je zahřívacím jídlem.

3. Čočka podle kláštera

Potřebné produkty:

· 300 g – čočka

· Cibule – 1 hlava

· Mrkev – 1 kus

Pepř – 1 kus

· 1 hlávka česneku – protlačená lisem

· Rajče – nastrouhané

· Koření podle vaší chuti

· Sůl podle chuti

Příprava:

Omytou čočku dáme do vhodného hrnce a vaříme na mírném ohni.

Přidejte nakrájenou zeleninu a sůl podle chuti.

Čočku vařte, dokud nebude hotová. Když je připraven, přidejte česnek a rajče + 1 lžičku. – cukr.

Necháte vařit dalších 10 minut.

Čočka se podává horká!

4. Nejchutnější musaka – podle staré bulharské tradice

Do tohoto žebříčku je zařazena i tradiční bulharská musaka.

Toto jídlo vás v zimě dokáže zahřát sklenkou červeného vína.

Podívejte se na recept zde

Grilovaná makrela: Zde je tajemství dobrého vkusu

5. Šťavnaté karbanátky

Pro přípravu masových kuliček se doporučuje mleté ​​čerstvé maso. Díky tomu budou chutnější.
Na přípravu šťavnatých masových kuliček se podívejte na recept zde

6. Nadýchané housky se sýrem

Nejnadýchanější sýrové bochánky – chutnají jako za starých časů.

Podívejte se na recept zde

7. Bramborové karbanátky

Nejchutnější bramborové karbanátky podle tohoto starého receptu

Podívejte se na recept zde

8. Telecí maso v troubě

Jak vařit jemné, šťavnaté hovězí maso v troubě?

Pokud si chcete pochutnat na šťavnatém hovězím, podívejte se na recept zde.

9. Košíček

Muffin je velmi aromatický a není přeslazený, hodí se do chladného zimního dne ke sladkokyselé smetaně a horkému čaji.

Pokud se rozhodnete překvapit své blízké příjemnou vůní, udělejte si dort.

Podívejte se na recept na nadýchaný cupcake zde

10. Hezké
Často v chladných zimních dnech dělají hospodyňky miláčky. Stanou se neuvěřitelně chutnými. Jsou skvělou snídaní v zimních dnech.

Podívejte se na recept zde

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA