Bobule jsou chutné a zdravé. Ale některé druhy ovoce mohou být přidány do stravy v přísně omezeném množství.
Rybíz, angrešt nebo maliny mají vysoký obsah antioxidantů, vitamínů a vlákniny. Existuje však jedna bobule, která je považována za škodlivější.
Mluvíme o vodním melounu.
Toto prohlášení učinila nutriční specialistka Maria Shestakova v rozhovoru se zástupci publikace Doctor Peter.
Lékař vysvětlil, proč byste neměli jíst příliš mnoho tohoto produktu.
Poznamenala, že meloun obsahuje příliš mnoho glukózy a fruktózy. Je snadné to přehánět s tak sladkými bobulemi, což znamená, že tělo spíše utrpí škodu než užitek. Výsledkem jsou problémy s váhou, metabolismem a tak dále. Jako dezert je mnohem lepší použít meloun.
Část by měla být omezena.
Za den můžete sníst až 150 gramů této bobule.
Specialista zdůraznil, že opírat se o meloun a myslet si, že si tělo takto ukládá vitamíny, je chyba.