Každý ví, že výživa by měla být vyvážená.
Ke každému jídlu je také nutné vybrat správná jídla. Zvláštní pozornost by měla být věnována večeřím.
Správná večeře se skládá z lehkých jídel, která nezatěžují organismus.
Můžete věnovat pozornost rybám, drůbeži, zelenině. Je přijatelné jíst obiloviny v malých množstvích. Je lepší jíst tři hodiny předtím, než se připravíte do postele.
Upozorňujeme, že některá jídla nelze zařadit do večerního menu.
Musíte se vzdát soli, jednoduchých sacharidů, tuku a potravin bohatých na kalorie. Například smažené maso a brambory nebo pečené maso na „francouzský způsob“ se k večeři vůbec nehodí.
Odbornice na výživu Oksana Mikhaleva o tom řekla listu Izvestia.
Podle lékaře se to negativně podepíše na postavě.
Večerní konzumace vysoce kalorických jídel vám podle ní neumožňuje spálit přijaté kalorie a vede k výskytu viscerálního tuku v těle a dalším zdravotním problémům.