Odborník na výživu vysvětluje, co a proč byste neměli jíst k večeři

Kotlety 0.jpg diety

Každý ví, že výživa by měla být vyvážená.

Ke každému jídlu je také nutné vybrat správná jídla. Zvláštní pozornost by měla být věnována večeřím.

Správná večeře se skládá z lehkých jídel, která nezatěžují organismus.

Můžete věnovat pozornost rybám, drůbeži, zelenině. Je přijatelné jíst obiloviny v malých množstvích. Je lepší jíst tři hodiny předtím, než se připravíte do postele.

Kotlety
Foto: © Belnovosti

Upozorňujeme, že některá jídla nelze zařadit do večerního menu.

Musíte se vzdát soli, jednoduchých sacharidů, tuku a potravin bohatých na kalorie. Například smažené maso a brambory nebo pečené maso na „francouzský způsob“ se k večeři vůbec nehodí.

Odbornice na výživu Oksana Mikhaleva o tom řekla listu Izvestia.

Podle lékaře se to negativně podepíše na postavě.

Večerní konzumace vysoce kalorických jídel vám podle ní neumožňuje spálit přijaté kalorie a vede k výskytu viscerálního tuku v těle a dalším zdravotním problémům.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA