„Zahušťují krev a způsobují trombózu“: Ginsburg uvedl produkty, které pouze škodí

Obed.jpg diety

Pokud chcete být zdraví, cítit se dobře a žít co nejdéle, pak byste měli pamatovat nejen na správnou životosprávu, ale také zodpovědně přistupovat k přípravě svého jídelníčku.

Odborník na výživu Michail Ginzburg řekl, že některé potraviny způsobují pouze poškození těla.

Zahušťují krev a mohou způsobit krevní sraženiny.

O tom, kterým potravinám je lepší se vyhnout, aby se těmto problémům předešlo, mluvil lékař podrobněji v rozhovoru s aif.ru.

Večeře
Foto: Pixabay

Specialista poznamenal, že slané nápoje, například solanka, jsou zdraví škodlivé. Alkohol má také negativní vliv na organismus.

Kromě toho byste se měli vyhnout sladké sodovce, která také způsobuje škody.

Specialista zdůraznil, že přebytek cukru je škodlivý, vyvolává viskozitu krve a zvyšuje riziko trombózy.

Ginzburg dodal, že byste dietu neměli přehánět s luštěninami a vnitřnostmi, které při časté konzumaci navíc zahušťují krev a zvyšují riziko trombózy.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA