K snídani je lepší vybírat potraviny bohaté na tuky a bílkoviny.
Takové jídlo dodává pocit sytosti a má pozitivní vliv na funkci střev.
Biochemik Jessie Inshosp mluvil podrobněji o tom, co přesně byste měli ráno jíst, píše TimesNewsUК.
Jak specialista poznamenal, do jídelníčku by měly být zahrnuty uzené ryby, avokádo a vejce. Nesmíme zapomenout na zeleninu.
Co se týče sacharidových snídaní, ty spíše vyvolávají pocity hladu a únavy.
Ke snídani byste proto neměli jíst sladkosti a vyhýbat se také nápojům, které obsahují hodně cukru. Například z pomerančové šťávy.
Pečivo a cereálie také jen uškodí. Tyto potraviny mohou způsobit střevní potíže.
Inshosp také v rozhovoru s reportéry poznamenal, že někdy je opravdu možné potěšit se sladkostmi. Také byste se neměli vzdávat sacharidových potravin. Porce by měly být malé.