Jaké potraviny způsobují stres, nervozitu a záchvaty paniky

Kolbasa 01 1.jpg krásu a zdraví

Existují potraviny, které mohou vyvolat negativní stavy.

Pokud se chcete vyhnout stresu a nervozitě, je lepší si takové jídlo odmítnout nebo ho zařadit do jídelníčku v minimálním množství.

Více o takovém jídle řekl Medic Forum odborník na výživu Igor Strokov.

Nejprve identifikoval sladidla, která obsahují látky velmi podobné stresovým hormonům, které způsobují nepohodlí a bolesti hlavy.

Klobása
Foto: © Belnovosti

Negativně působí nadměrná konzumace černého čaje. Přesto nápoj obsahuje kyselinu šťavelovou, která snižuje obsah minerálů v kostech.

Mnoho lidí oblíbení gumoví medvídci obsahují škodlivá barviva.

Nadbytek fruktózy vás znervózňuje a prožíváte paniku.

Strelkov označil salám za spouštěč stresu. Tento produkt rozšiřuje krevní cévy, což znamená, že člověk může pociťovat také bolesti hlavy a závratě.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA