Kdo by neměl jíst syrové uzené klobásy

1542004010 Shutterstock 1046100991.jpg krásu a zdraví

Syrové uzené potraviny a uzeniny stimulují trávicí systém a vyvolávají tvorbu kyseliny chlorovodíkové. Uvedla to nutriční specialistka Nataliya Kruglova.

Vzdát se masa při hubnutí nepomůže

Varuje, že lidé s některými nemocemi by se takovému jídlu měli vyhýbat.

„Takové produkty by se neměly konzumovat při dně. Pacienti s touto diagnózou by měli ze stravy vyloučit syrové uzené produkty, kategoricky je Kruglova.

Tyto přípravky jsou také kontraindikovány u gastritidy, gastroduodenitidy, pankreatitidy a vředů. Také lidé s nadváhou by měli toto jídlo vyloučit, protože způsobují jen ještě větší chuť k jídlu./Zdrave.to

Dejte like zdrave.to i na Facebooku, kde najdete mnohem více užitečného a zajímavého čtení!

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA