Odborník na výživu uvádí potraviny, které způsobují chrápání

Yawning Compressed 0 0.jpg krásu a zdraví

Existují potraviny, které mohou způsobit chrápání. Proto by se neměly konzumovat před spaním.

V rozhovoru se zástupci Daily Mirror o tom hovořila nutriční specialistka Ashley Tosh.

Poznamenala, že mluvíme o produktech, které obsahují laktózu.

Jak paní doktorka zdůraznila, sýry, jogurty, zmrzlina a další mléčné výrobky jen zvyšují tvorbu hlenu v nose.

Mladá žena
Foto: Pixabay

Tosh navíc dodal, že je lepší se večer vyhýbat slazeným jídlům a nápojům, které se dají vyrobit z pšenice.

Je lepší vyhnout se tučnému masu a produktům rychlého občerstvení.

Po obědě je také vhodné se nepřejídat, abychom nezatížili žaludek a střeva.

Tosh ale dodal, že taková doporučení ne vždy pomohou zbavit se chrápání.

Přesto musíme pamatovat na to, že strava v tomto případě není jediným faktorem.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA