Co dělat s kysaným zelím, aby byla zelná polévka mnohem chutnější: kulinářský trik

News 13.jpg vaření

Shchi s kysaným zelím má velmi jasnou chuť.

Proto je tato polévka mezi labužníky velmi oblíbená.

Zároveň ne všichni kuchaři dosahují maximálního odhalení chuti pokrmu.

K tomu ale stačí kyselou surovinu před přidáním do pánve „zpracovat“.

zprávy
Foto: Pixabay

Podstata kulinářského triku

Většina hospodyněk hned přidává do polévky kysané zelí.

Kvůli této chybě nedopadne kapustová polévka tak chutně, jak by mohla být.

Aby se polévka skutečně proměnila v pokrm nejvyšší úrovně, musí se kysané zelí nejprve osmažit.

Před vložením do pánve je třeba produkt odstranit z přebytečného solného roztoku a rozdrtit. Druhý krok je velmi důležitý: složka nebude prezentována ve formě dlouhých proužků, což výrazně zjednoduší použití zelné polévky.

Vymačkané a nakrájené zelí musí být vloženo do pánve, do které byl předem nalit rostlinný olej.

Doba smažení by měla být 10 minut: celou tuto dobu by měl kuchař neustále míchat produkt špachtlí.

Pokud chcete, můžete do tepelně upraveného zelí přidat trochu mouky: díky této složce bude zelná polévka hustší a chutnější.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA