Pokud chcete zlepšit chuť vašeho obvyklého masového pokrmu, musíte do mletého masa přidat pouze jednu přísadu navíc.
Tato tajná přísada udělá pamlsek zajímavější, chutnější a aromatičtější.
Řeč je o obyčejné hořčici.
Na kilogram mletého masa stačí vzít pouze dvě lžičky tohoto produktu.
Kromě toho, abyste získali vysoce kvalitní přípravek, musíte do řízků přidat cibuli.
Nejprve by se měl smažit na pánvi dozlatova.
Díky zelenině bude pokrm nadýchanější a šťavnatější.
Na kilogram mletého masa stačí vzít jen dvě cibule.
Kromě toho byste měli nasekat strouhanku, která musí být předem namočená v mléce.
Zkušené hospodyňky také radí rozklepat do masového těsta dvě vejce, přidat trochu soli a pepře a také čerstvé a aromatické bylinky, aby pochoutka byla chutnější.
Zároveň s smažením řízků nespěchejte. Mleté maso je třeba důkladně promíchat a vyšlehat, aby byla jeho struktura jednotná.
Dříve jsme vám řekli, proč kuchaři přidávají krupici do řízků.