Pohanka může být uvařena mnohonásobně chutněji, pokud zrno správně připravíte a přidáte několik dalších přísad.
Jak chutně uvařit pohanku
Nejprve je třeba zrna několikrát omýt pod tekoucí vodou. Poté by měla být cereálie namočena po dobu dvou hodin.
V tuto chvíli byste měli pracovat na dalších součástech.
Na 200 g obilovin je třeba vzít jednu cibuli a jednu mrkev.
Je třeba je nakrájet a osmažit na oleji.
Během procesu smažení byste měli přidat trochu cukru, aby byl zeleninový přípravek jasnější a sladší.
Poté je potřeba do smažení přidat pohanku a zalít sklenicí vody. Pokrm vařte, dokud se voda neodpaří.
Jakmile je pamlsek uvařený, musíte přidat kousek másla, některé italské bylinky a čerstvé bylinky. Kaše se musí rozmixovat.
Ale nespěchejte s podáváním na stůl. Příloha bude mnohem chutnější, když ji necháte pět až deset minut odležet pod pokličkou.
Dříve jsme vám řekli, proč je pohanka bez chuti.