Co přidat k pohance, aby byla příloha aromatická a chutná: triky šéfkuchaře

Krupa 0 0.jpg vaření

Pohanka může být uvařena mnohonásobně chutněji, pokud zrno správně připravíte a přidáte několik dalších přísad.

Jak chutně uvařit pohanku

Nejprve je třeba zrna několikrát omýt pod tekoucí vodou. Poté by měla být cereálie namočena po dobu dvou hodin.

V tuto chvíli byste měli pracovat na dalších součástech.

Na 200 g obilovin je třeba vzít jednu cibuli a jednu mrkev.

Cereálie
Foto: © Belnovosti

Je třeba je nakrájet a osmažit na oleji.

Během procesu smažení byste měli přidat trochu cukru, aby byl zeleninový přípravek jasnější a sladší.

Poté je potřeba do smažení přidat pohanku a zalít sklenicí vody. Pokrm vařte, dokud se voda neodpaří.

Jakmile je pamlsek uvařený, musíte přidat kousek másla, některé italské bylinky a čerstvé bylinky. Kaše se musí rozmixovat.

Ale nespěchejte s podáváním na stůl. Příloha bude mnohem chutnější, když ji necháte pět až deset minut odležet pod pokličkou.

Dříve jsme vám řekli, proč je pohanka bez chuti.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA