Játra jsou produkt, který by měl být ve stravě.
Jde o to, že játra obsahují mnoho vitamínů a minerálů, které jsou nezbytné pro dobré zdraví a normální pohodu.
Ale ne každý rád vaří takový produkt kvůli jeho specifické chuti a vůni.
Zkušené ženy v domácnosti vědí, že při správné přípravě je jídlo chutné, měkké a dokonale doplňuje obvyklé menu.
Jak vařit játra
Před zahájením vaření byste měli připravit droby.
Nejprve musíte odstranit fólii.
Měli byste se také zbavit hořkosti. Chcete-li to provést, musíte játra namočit na půl hodiny do mléka. Nápoj lze nahradit lehce osolenou vodou.
Pokud chcete játra změkčit, můžete kousky posypat jedlou sodou na půl hodiny nebo hodinu a poté opláchnout čistou vodou.
Výrobek bude ještě křehčí, když ho lehce porazíte paličkou na maso.
Poté můžete přejít k další fázi vaření. Chcete-li to provést, nakrájejte cibuli a smažte na pánvi dozlatova. Poté byste měli k cibuli přidat kousky jater, které je třeba nejprve obalit v mouce.
Výrobek by měl být vařen na vysoké teplotě po dobu prvních 2-3 minut a pokrm by měl být nadále smažen na mírném ohni a zakrytý.
Sůl a koření byste měli přidat 5 minut před koncem vaření. Pokud přidáte sůl do syrových jater, bude pamlsek příliš suchý.