Jak nakládat sádlo v cibulových slupkách: jednoduchý recept, který musíte znát

Salo 4.jpg vaření

Existuje mnoho způsobů, jak vyrobit domácí sádlo.

Jedním z nejjednodušších je použití cibulových slupek. Tato metoda pomáhá získat chutné a aromatické občerstvení.

Ingredience

Na 1 kg sádla je třeba vzít 2 hrsti slupek a také:

  • voda – 1 l;
  • bobkový list – 3 ks;
  • sůl – 200 g;
  • cukr – 2 polévkové lžíce. l.;
  • sladký hrášek – 4 ks;
  • česnek – 3 zuby;
  • směs paprik, paprika – podle chuti.

Proces vaření

Slupky je třeba umýt a poté přidat do pánve s vodou spolu s dalšími přísadami.

Salo
Foto: © Belnovosti

Jakmile se tekutina začne vařit, můžete přidat kousky sádla.

Celý obsah pánve přivedeme k varu a vaříme dalších 20 minut na mírném ohni.

Poté, když se obrobek ochladí, je třeba jej vložit do chladničky na 12 hodin.

Poté můžete produkt vyjmout.

Sádlo se musí osušit a utřít směsí koření a nasekaného česneku.

Poté můžete výrobek zabalit do fólie nebo sáčku.

Připravené sádlo je lepší skladovat v mrazáku.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA