Jak nasolit červenou rybu: bude to středně slané a velmi chutné

Riba 1 0 0.jpg vaření

Předkrm bude mnohem chutnější, pokud jej budete nakládat sami.

Nebojte se dlouhého a zdlouhavého procesu.

Pokud věnujete pozornost tomuto receptu, můžete snadno získat lahodnou rybu na stůl, která bude mít zajímavou a jemnou citronovou příchuť.

Ingredience

Na 500 g lososa nebo pstruha potřebujete:

Ryba
Foto: © Belnovosti
  • citron – 1 ks;
  • sůl – 2 polévkové lžíce. l.;
  • cukr – 1 polévková lžíce. l.

Neuškodí, když si připravíte nějakou zeleninu pro rozjasnění chuti.

Jak solit ryby

Hlavní produkt by měl být nakrájen na kousky a posypán solí a cukrem.

Kůru je potřeba nastrouhat na jemném struhadle a poté přidat k rybě. Stojí za zmínku, že je zapotřebí nejběžnější sůl.

Poté musíte rybu posypat bylinkami a dát ji pod víko nebo film na 12 hodin. Měl by být vyluhován pouze v lednici.

Před podáváním jednoduše osušte produkt papírovými utěrkami.

Dříve jsme vám řekli, jak lahodně marinovat sledě doma.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA