Předkrm bude mnohem chutnější, pokud jej budete nakládat sami.
Nebojte se dlouhého a zdlouhavého procesu.
Pokud věnujete pozornost tomuto receptu, můžete snadno získat lahodnou rybu na stůl, která bude mít zajímavou a jemnou citronovou příchuť.
Ingredience
Na 500 g lososa nebo pstruha potřebujete:
- citron – 1 ks;
- sůl – 2 polévkové lžíce. l.;
- cukr – 1 polévková lžíce. l.
Neuškodí, když si připravíte nějakou zeleninu pro rozjasnění chuti.
Jak solit ryby
Hlavní produkt by měl být nakrájen na kousky a posypán solí a cukrem.
Kůru je potřeba nastrouhat na jemném struhadle a poté přidat k rybě. Stojí za zmínku, že je zapotřebí nejběžnější sůl.
Poté musíte rybu posypat bylinkami a dát ji pod víko nebo film na 12 hodin. Měl by být vyluhován pouze v lednici.
Před podáváním jednoduše osušte produkt papírovými utěrkami.
Dříve jsme vám řekli, jak lahodně marinovat sledě doma.