Aby kuře mělo příjemnou chuť, je důležité zvolit správné doplňkové suroviny.
Samotné kuře má spíše slabou chuť a vůni, proto je důležité je doplnit vhodnými prvky.
V tomto případě však existuje také jedna nuance. Některá koření a koření jsou příliš intenzivní. Výsledkem je, že kuře se na jejich pozadí jednoduše „ztratí“.
Pokud ano, budete rádi, když budete vědět, že perfektní koření na kuře si můžete vyrobit sami. Stačí si připravit dvě složky. V tomto případě se pták ukáže jako překvapivě vysoce kvalitní.
Jak vyrobit dokonalý doplněk kuře
Nejlepší je připravit toto koření v rezervě, protože jej lze použít nejen jako přísadu do kuřecího masa, ale také pro zlepšení chuti jakýchkoli jiných jídel. Zvláště dobře připravené koření se hodí k zelenině a přílohám.
Vezměte půl kilogramu běžné hrubé soli. Poté připravte asi sto gramů česneku, oloupejte a protlačte lisem.
Sůl se spojí s česnekovou hmotou.
Zkuste se ujistit, že je to rovnoměrné. Hmotu není potřeba sušit.
Připravené koření jednoduše schováme do sklenice s pevným víčkem.
Poté jej můžete bezpečně použít při vaření kuřete. Právě toto jediné koření poskytne neuvěřitelnou vůni a chuť.