Existuje velké množství salátových receptů, takže si každý může vybrat variantu podle své chuti v závislosti na přísadách.
Mnoho lidí připravuje na svátky tradiční salát Olivier, vinaigrette a sledě pod kožichem.
Jsou samozřejmě dobré a jsou skutečnými symboly dovolené. Proces jejich přípravy však nelze nazvat jednoduchým: mnoho komponent je třeba nejprve vařit a ochladit. Proto si pro změnu můžete zkusit připravit neuvěřitelně jednoduchý salát, u kterého strávíte doslova pět minut.
Jak připravit jednoduchý a chutný salát na dovolenou?
Nákupní seznam
– standardní plechovka konzervované kukuřice;
– tři okurky;
– kousek uzeného filé.
Způsob vaření
Způsob přípravy salátu je velmi jednoduchý. Kukuřici stačí zbavit tekutiny a ihned ji nalít do salátové mísy. Zbývající ingredience se snažíme nasekat nožem tak, aby byly stejně velké jako samotná kukuřice.
Osolíme a použijeme majonézu. Pokrm můžete navrch posypat čerstvými bylinkami.