Obvykle smažení masa vyžaduje nákup drahého produktu, který lze vařit měkký a šťavnatý.
Levné druhy masa se doporučují k mletému masu nebo k dlouhodobému marinování.
Ale ani v tomto případě nás úspěch vždy nečeká.
Málokdo ví, že i levný kus masa lze bez větších potíží chutně usmažit.
Jaký trik potřebujete vědět?
Nejprve je třeba maso opláchnout vodou, osušit papírovou utěrkou a rozdělit na kousky. Poté zahřejte rostlinný olej a zahajte proces smažení.
Aby byla kůrka ještě krásnější a maso samotné měkké, můžete přidat kousek smetanového produktu.
Jakmile je přítomnost kůrky zřejmá, maso se z pánve vyjme. Poté posíláme cibuli na smažení v poměru tři kusy na kilogram masného výrobku.
Jakmile zelenina změkne, musíte přidat malou lžičku sody. Od této chvíle začneme aktivně míchat cibulovou přísadu.
Poté opět přidejte kousky masa, snižte plamen a vařte čtvrt hodiny. Maso bude neuvěřitelně kvalitní a chutné.