Jak smažit levné maso tak, aby bylo šťavnaté a měkké: trik, o kterém mnoho lidí neví

Img 6819.jpg vaření

Obvykle smažení masa vyžaduje nákup drahého produktu, který lze vařit měkký a šťavnatý.

Levné druhy masa se doporučují k mletému masu nebo k dlouhodobému marinování.

Ale ani v tomto případě nás úspěch vždy nečeká.

Málokdo ví, že i levný kus masa lze bez větších potíží chutně usmažit.

maso
Foto: © Belnovosti

Jaký trik potřebujete vědět?

Nejprve je třeba maso opláchnout vodou, osušit papírovou utěrkou a rozdělit na kousky. Poté zahřejte rostlinný olej a zahajte proces smažení.

Aby byla kůrka ještě krásnější a maso samotné měkké, můžete přidat kousek smetanového produktu.

Jakmile je přítomnost kůrky zřejmá, maso se z pánve vyjme. Poté posíláme cibuli na smažení v poměru tři kusy na kilogram masného výrobku.

Jakmile zelenina změkne, musíte přidat malou lžičku sody. Od této chvíle začneme aktivně míchat cibulovou přísadu.

Poté opět přidejte kousky masa, snižte plamen a vařte čtvrt hodiny. Maso bude neuvěřitelně kvalitní a chutné.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA