Jak vařit „kožich“ z krabích tyčinek: originální recept

Salat 6.jpg vaření

Chcete-li připravit milovaného sledě pod kožich novým způsobem, stačí k obvyklé sadě produktů přidat krabí tyčinky.

Zdá se, že existuje pouze jedna složka a jídlo se liší od tradiční verze a bezpochyby je velmi chutné.

Nejprve si tedy uvařte zeleninu – 1 řepu, 2 mrkve a 6 brambor. Pokud to čas dovolí, uvařte řepu, mrkev a brambory v alobalu, poté je oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle.

3 vařená vejce je třeba oloupat a rozdělit na bílek a žloutek a také nastrouhat do různých nádob.

Salát
Foto: © Belnovosti

Nakrájejte 1 červenou cibuli a nechte 5 minut marinovat v 1 lžíci jablečného octa, poté sceďte.

Filet z jednoho osoleného sledě nakrájejte na kostičky a nakrájejte 200 g krabích tyčinek tak, abyste získali tenké proužky.

Na dresink smícháme 150 g majonézy a 50 g zakysané smetany, sůl a pepř. Můžete začít sestavovat salát.

Umístěte brambory na dělený kroužek, potom sledě s cibulí, mrkví, bílky, krabí tyčinky, polovinu žloutků a řepu. Každá vrstva by měla být pokryta omáčkou, stejně jako vršek salátu, který by měl být posypán polovinou nastrouhaných žloutků.

Dříve jsme psali o tom, co přidat k Olivierovi, aby byl salát ještě chutnější.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA