Chcete-li připravit milovaného sledě pod kožich novým způsobem, stačí k obvyklé sadě produktů přidat krabí tyčinky.
Zdá se, že existuje pouze jedna složka a jídlo se liší od tradiční verze a bezpochyby je velmi chutné.
Nejprve si tedy uvařte zeleninu – 1 řepu, 2 mrkve a 6 brambor. Pokud to čas dovolí, uvařte řepu, mrkev a brambory v alobalu, poté je oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle.
3 vařená vejce je třeba oloupat a rozdělit na bílek a žloutek a také nastrouhat do různých nádob.
Nakrájejte 1 červenou cibuli a nechte 5 minut marinovat v 1 lžíci jablečného octa, poté sceďte.
Filet z jednoho osoleného sledě nakrájejte na kostičky a nakrájejte 200 g krabích tyčinek tak, abyste získali tenké proužky.
Na dresink smícháme 150 g majonézy a 50 g zakysané smetany, sůl a pepř. Můžete začít sestavovat salát.
Umístěte brambory na dělený kroužek, potom sledě s cibulí, mrkví, bílky, krabí tyčinky, polovinu žloutků a řepu. Každá vrstva by měla být pokryta omáčkou, stejně jako vršek salátu, který by měl být posypán polovinou nastrouhaných žloutků.
Dříve jsme psali o tom, co přidat k Olivierovi, aby byl salát ještě chutnější.