Jak vařit lahodný předkrm z kuřecích žaludků: mnoho lidí o tomto receptu neví

Img 6393 4.jpg vaření

Mnoho lidí si s oblibou připravuje různé pochutiny, protože velmi zpestří jídelníček.

Lze je také zvážit pro podávání na novoročním stole, protože taková jídla jsou oblíbená.

Pokud nechcete utrácet peníze za drahé suroviny pro gurmánské občerstvení, můžete si připravit levný a chutný pokrm.

Jak připravit svačinu z kuřecích žaludků?

Nejprve se doporučuje uvést samotné žaludky do plné připravenosti. Nezapomeňte, že droby je třeba před vařením důkladně očistit. Obvykle se vaří v osolené vodě s použitím bobkových listů a nového koření pro příjemnější chuť.

hrnec
Foto: © Belnovosti

Poté žaludky ochladíme, aby se s nimi v budoucnu lépe pracovalo.

Mezitím si můžete nakrájet cibuli a zpěnit ji na rostlinném oleji s trochou cukru. Umístěte cibuli na servírovací talíř. Pokud jsou žaludky vychladlé, lze je krájet. Preferovanou formou je brčko.

Mrkev lze použít buď vařenou, nebo syrovou. V obou variantách nakrájejte zeleninu na struhadle a přidejte ji ke zbytku ingrediencí.

Navrch přidejte trochu pepře.

Potřebujeme naše jídlo dochutit speciální marinádou. Chcete-li to provést, kombinujte lžíci octa se třemi lžícemi sójové omáčky a několika stroužky nasekaného česneku.

Svačina by měla ležet v lednici dvě hodiny.

Vzhledem k sójové omáčce není nutná sůl, ale můžete ji přidat podle svého uvážení.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA