Tyto kotlety se ukážou jako obzvláště chutné.
Hlavním rysem je, že filé z tresky nemusí projít mlýnkem na maso.
Stačí nakrájet rybu na malé kousky a přidat několik dalších přísad, abyste získali skvělé jídlo.
Ingredience
Na 500 g tresky je třeba vzít:
- cibule – 1 ks;
- vejce – 2 ks;
- mouka – 4 polévkové lžíce. l.;
- zakysaná smetana – 2 polévkové lžíce. l.
Pokud chcete získat jasnější chuť, měli byste si připravit nějaké bylinky nebo koření.
Jak vařit pollock řízky
Rybu je třeba nakrájet a cibuli nastrouhat na hrubém struhadle.
Obě složky je třeba smíchat a poté k nim přidat zakysanou smetanu, mouku a rozšlehaná vejce s kořením.
Směs by měla být dobře promíchána a ponechána v chladničce po dobu půl hodiny.
Poté můžete vytvarovat řízky, obalit je v mouce nebo strouhance a poté vložit do předehřáté pánve s olejem.
Obrobek musí být smažen po dobu 3-4 minut na každé straně.