Jak vařit nakrájené řízky z tresky: jemné a chutné jídlo k obědu

Kotlety 5 1.jpg vaření

Tyto kotlety se ukážou jako obzvláště chutné.

Hlavním rysem je, že filé z tresky nemusí projít mlýnkem na maso.

Stačí nakrájet rybu na malé kousky a přidat několik dalších přísad, abyste získali skvělé jídlo.

Ingredience

Na 500 g tresky je třeba vzít:

Kotlety
Foto: © Belnovosti
  • cibule – 1 ks;
  • vejce – 2 ks;
  • mouka – 4 polévkové lžíce. l.;
  • zakysaná smetana – 2 polévkové lžíce. l.

Pokud chcete získat jasnější chuť, měli byste si připravit nějaké bylinky nebo koření.

Jak vařit pollock řízky

Rybu je třeba nakrájet a cibuli nastrouhat na hrubém struhadle.

Obě složky je třeba smíchat a poté k nim přidat zakysanou smetanu, mouku a rozšlehaná vejce s kořením.

Směs by měla být dobře promíchána a ponechána v chladničce po dobu půl hodiny.

Poté můžete vytvarovat řízky, obalit je v mouce nebo strouhance a poté vložit do předehřáté pánve s olejem.

Obrobek musí být smažen po dobu 3-4 minut na každé straně.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA