Jaké 3 triky pomohou udělat játra šťavnatá a měkká: na co by hospodyňky neměly zapomínat

Liver Compressed.jpg vaření

Pokud chcete své rodinné příslušníky hýčkat lahodnými a kvalitními sušenkami, pak se bez osvědčeného receptu neobejdete.

Droby snadno ztratí šťavnatost a získávají nepříjemnou chuť.

Proto stojí za to připomenout triky, které mohou situaci změnit.

Co jsou?

Játra není potřeba do ničeho namáčet.

Tyto manipulace se mohou v nejlepším případě ukázat jako zbytečné a v nejhorším mohou poškodit játra. Proto by se nemělo používat mléko ani ocet.

játra
Foto: Pixabay

Výrobek jednoduše omyjte pod studenou vodou. Stačilo by.

Rozměry

Příliš jemně nakrájená játra jsou téměř vždy suchá. Proto byste neměli volit miniaturní velikost řezu.

Nejlepší je zvolit střední velikost. Takové kousky budou dobře smažené a zachovají si šťavnatost.

Vařící voda

Ale mnozí o tomto triku neslyšeli. Než přidáte játra na pánev, nechte je dvě minuty ve vroucí vodě.

Dříve jsme mluvili o tom, jak dokonale upéct řepu.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA