Jaké 3 triky vám pomohou připravit skutečně červený boršč: kuchaři odhalili tajemství

Img 20220613 Wa0015 2.jpg vaření

Navzdory skutečnosti, že pravidla pro přípravu červeného boršče jsou velmi rozšířená, mnoho hospodyněk skončí u polévky, která má k ideálu daleko.

Někdy musíte na stůl podávat oranžově zbarvené jídlo.

Pokud této situaci nechcete čelit, pak si musíte zapamatovat tři hlavní tajemství slušného prvního chodu.

Co jsou?

Vybírejte kvalitní řepu

Najít „svou“ zeleninu, která může dát dobrý odstín, lze provést pouze pokusem a omylem. Řepa často není vhodná pro výrobu boršče, ale my o tom nevíme.

boršč
Foto: © Belnovosti

Zkuste si proto vybrat alespoň miniaturní zeleninu: ve většině případů tak dosáhnete požadované barvy.

Červená řepa navíc

Abyste definitivně dosáhli červené barvy, musíte zavést další řepu. Zelenina se oloupe a vloží syrová do hrnce se zbývajícími přísadami.

Pár minut před tím, než je hotová, je třeba ji nakrájet struhadlem a vrátit do polévky.

Ocet s rajčatovou pastou

Aby byl boršč červený a kyselý, nezapomeňte při dušení řepy přidat tyto dvě složky.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA