Mnoho lidí má rádo sendviče se šproty.
Tento snadno připravitelný předkrm je docela chutný a uspokojující.
Pokrm se ale nevyznačuje svou propracovaností. Navíc jednoznačně chybí jemná chuť a jemnost.
Naštěstí lze jednoduchý domácí předkrm snadno proměnit v jídlo v kvalitě restaurace.
Hlavní věc je používat nejen chléb a ryby. Potřebujete lubrikant.
Tajná přísada, která zlepšuje šprotové sendviče
Oblíbenou svačinku můžete přetvořit pomocí směsi vajec a majonézy, NOVINKA se hlásí ZDE.
Nejprve je třeba uvařit vejce. Délka procedury by měla být 10 minut.
Vařený produkt by měl být odstraněn ze skořápky a rozdrcen. Musíte použít stranu struhadla, na které jsou umístěny malé otvory.
Vaječná složka by měla být umístěna do hluboké nádoby a ochucena majonézou.
Je-li to žádoucí, můžete použít další přísadu – česnek: jasně udělá pokrm pikantnější.
Připravenou pastu rozetřete na ploché kousky chleba rozehřáté na pánvi. Poté už zbývá jen vložit šproty.
Konečným výsledkem bude ideální svačina, která svou chutí v žádném případě nezaostává za pokrmy podávanými v restauracích.