Jedna přísada promění jednoduché sendviče se šproty na občerstvení v restauraci: kulinářský trik

Shproty 0.jpg vaření

Mnoho lidí má rádo sendviče se šproty.

Tento snadno připravitelný předkrm je docela chutný a uspokojující.

Pokrm se ale nevyznačuje svou propracovaností. Navíc jednoznačně chybí jemná chuť a jemnost.

Naštěstí lze jednoduchý domácí předkrm snadno proměnit v jídlo v kvalitě restaurace.

šproty
Foto: Pixabay

Hlavní věc je používat nejen chléb a ryby. Potřebujete lubrikant.

Tajná přísada, která zlepšuje šprotové sendviče

Oblíbenou svačinku můžete přetvořit pomocí směsi vajec a majonézy, NOVINKA se hlásí ZDE.

Nejprve je třeba uvařit vejce. Délka procedury by měla být 10 minut.

Vařený produkt by měl být odstraněn ze skořápky a rozdrcen. Musíte použít stranu struhadla, na které jsou umístěny malé otvory.

Vaječná složka by měla být umístěna do hluboké nádoby a ochucena majonézou.

Je-li to žádoucí, můžete použít další přísadu – česnek: jasně udělá pokrm pikantnější.

Připravenou pastu rozetřete na ploché kousky chleba rozehřáté na pánvi. Poté už zbývá jen vložit šproty.

Konečným výsledkem bude ideální svačina, která svou chutí v žádném případě nezaostává za pokrmy podávanými v restauracích.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA