Proč játrové palačinky selhávají a rozpadají se: jaké je tajemství dokonalého pokrmu

Skoworoda.jpg vaření

Tyto palačinky mohou být z kuřecích, vepřových nebo hovězích jater.

Pokrm je vždy jemný, chutný a chutný.

Celé tajemství je v přídavné složce, která zabraňuje rozpadnutí pamlsku během procesu smažení.

Řeč je o obyčejné krupici, která zlepšuje texturu pokrmu.

Sporák, pánev
Foto: © Belnovosti

Na 600-650 g jater stačí vzít pouze 5 polévkových lžic tohoto sypkého produktu. K přípravě je také potřeba vzít:

  • cibule – 1 ks;
  • vejce – 2 ks;
  • sůl – 1/2 lžičky;
  • mletý černý pepř – 1/2 lžičky;
  • rostlinný olej – 4 polévkové lžíce. l.

Jak vařit játrové palačinky

Játra je třeba nasekat v mixéru spolu s cibulí a poté do směsi vmíchat sůl, pepř a vejce. Poté můžete do přípravku přidat krupici. Všechny složky musí být důkladně promíchány a poté by měla být směs umístěna do chladničky na půl hodiny.

Po této době můžete přistoupit ke smažení palačinek. Je třeba je vařit na předehřáté pánvi s olejem.

V tomto případě je lepší zapálit oheň na střední.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA