Tyto palačinky mohou být z kuřecích, vepřových nebo hovězích jater.
Pokrm je vždy jemný, chutný a chutný.
Celé tajemství je v přídavné složce, která zabraňuje rozpadnutí pamlsku během procesu smažení.
Řeč je o obyčejné krupici, která zlepšuje texturu pokrmu.
Na 600-650 g jater stačí vzít pouze 5 polévkových lžic tohoto sypkého produktu. K přípravě je také potřeba vzít:
- cibule – 1 ks;
- vejce – 2 ks;
- sůl – 1/2 lžičky;
- mletý černý pepř – 1/2 lžičky;
- rostlinný olej – 4 polévkové lžíce. l.
Jak vařit játrové palačinky
Játra je třeba nasekat v mixéru spolu s cibulí a poté do směsi vmíchat sůl, pepř a vejce. Poté můžete do přípravku přidat krupici. Všechny složky musí být důkladně promíchány a poté by měla být směs umístěna do chladničky na půl hodiny.
Po této době můžete přistoupit ke smažení palačinek. Je třeba je vařit na předehřáté pánvi s olejem.
V tomto případě je lepší zapálit oheň na střední.