Důvodů, proč tvarohové koláče nedopadnou dobře, může být několik.
Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější.
Tvaroh
Mělo by být přirozené, ne příliš mokré. V případě potřeby by měl být předem vyždímaný.
Kromě toho musí být výrobek homogenní a měkký. Je vhodné ji propasírovat přes síto nebo rozšlehat mixérem.
Vejce
Nepřehánějte to s těmito komponenty.
Na 500 g tvarohu stačí vzít 1 vejce. Pokud je produkt příliš suchý, je přípustné použít 2 žloutky.
Další komponenty
Je lepší je podávat s hotovým pokrmem, jinak nebude pamlsek dostatečně honosný.
Do tvarohu je přípustné přidávat suché přísady v malém množství, například mák, skořici nebo ořechy.
Pokud chcete přidat čerstvé ovoce nebo bobule, musíte vzít v úvahu, že dodají další vlhkost, což znamená, že tvarohové koláče mohou při smažení ztratit svůj tvar.
Smažení
Cheesecakes musíte vařit na předehřáté pánvi.
Pokrm můžete také vařit v troubě, která by měla být také předehřátá.