Proč tvarohové koláče nejsou nadýchané: hlavní chyby

Syrniki1.jpg vaření

Důvodů, proč tvarohové koláče nedopadnou dobře, může být několik.

Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější.

Tvaroh

Mělo by být přirozené, ne příliš mokré. V případě potřeby by měl být předem vyždímaný.

Kromě toho musí být výrobek homogenní a měkký. Je vhodné ji propasírovat přes síto nebo rozšlehat mixérem.

Syrniki
Foto: © Belnovosti

Vejce

Nepřehánějte to s těmito komponenty.

Na 500 g tvarohu stačí vzít 1 vejce. Pokud je produkt příliš suchý, je přípustné použít 2 žloutky.

Další komponenty

Je lepší je podávat s hotovým pokrmem, jinak nebude pamlsek dostatečně honosný.

Do tvarohu je přípustné přidávat suché přísady v malém množství, například mák, skořici nebo ořechy.

Pokud chcete přidat čerstvé ovoce nebo bobule, musíte vzít v úvahu, že dodají další vlhkost, což znamená, že tvarohové koláče mohou při smažení ztratit svůj tvar.

Smažení

Cheesecakes musíte vařit na předehřáté pánvi.

Pokrm můžete také vařit v troubě, která by měla být také předehřátá.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA