Tři jídla, která by se neměla jíst teplá: následky budou zaručeny

Eda 0.jpg vaření

Konzumace některých teplých jídel může nejen poškodit váš žaludek, ale také způsobit přibírání na váze.

Mluvíme o třech pokrmech, které je potřeba před konzumací vychladit.

Jaké potraviny by se neměly jíst horké?

Odborníci na výživu důrazně nedoporučují jíst horké těstoviny, brambory a rýži.

O těchto třech potravinách je známo, že obsahují velké množství škrobu.

těstoviny
Foto: © Belnovosti

Po ochlazení obsahují potraviny s vysokým obsahem škrobu výrazně méně kalorií.

Konzumace chlazených těstovin, rýže a brambor má navíc pozitivní vliv na střevní flóru.

Dříve jsme vám řekli, jak rychle zhubnout před Novým rokem.

multidvdorg

Jsem novinář se specializací na poskytování užitečných rad veřejnosti. Můj profil je zaměřen na sdílení praktických informací, které vám mohou pomoci v různých oblastech života.

Rate author
GARUDA